You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
Nieuwsfeiten
Koen Crucke gooit nieuw boek op de markt!
Tussen alle drukte door schreef Koen de voorbije maanden een nieuw boek dat op 12 september zal voorgesteld worden bij Uitgeverij Manteau. (klik op 'lees meer')
Koen in nieuw komisch theaterstuk 'Ierboven, Ierneffest, Ieronder'
Koen is momenteel volop bezig met de repetities van een nieuwe hilarische komedie in het Westvlams, een productie van Het Prethuis en Jeroen Maes. Er zijn meer dan dertig voorstellingen gepland, overal ten lande.
(klik op 'lees meer')

Koen Crucke maakt werk van nieuw CD-album
Koen Crucke zal eind dit jaar, begin 2018 volop werk maken van een gloednieuwe full-cd. Hij tekende hiervoor een overeenkomst met 'Vlaamse sterren', het platenlabel onder CNR Records. Voor dit nieuw album zal Koen beroep doen op enkele grote namen uit onze muziekwereld. Later meer...
Koen Crucke alias Alberto eind dit jaar opnieuw in Kerstshow van Samson & Gert
Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Ook dit jaar trekken Samson & Gert naar De Panne en Hasselt met een nieuwe show en zijn hun trouwe vrienden Alberto, de Burgemeester en Van Leemhuyzen eveneens van de partij. (klik op 'lees meer')
GENTSE FEESTEN 2017 - Geslaagde editie voor Koen!
De voorbije Gentse feesten waren een supereditie. Koen bracht samen met Luk De Bruycker (Pierke Pierlala) een nieuwe muzikale theatershow in de Gentse Minardschouwburg. Alle zes voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht en werden fel gesmaakt door het publiek.
Daarnaast trad Koen ook op tijdens de ploegvoorstelling van AA Gent en zong hij op 21 juli om 21.30u een anderhalfuur durend concert met live-band op het hoofdpodium van het Gentse St-Baafsplein. De meer dan 4.500 aanwezigen zongen uit volle borst mee :-)
Afsluiten deed Koen nog op 23 juli met een gastoptreden samen met 'Die Verdamte Spielerei' tijdens een klassiek concert in de Gentse St-Baafskathedraal.

(klik op 'lees meer') en ontdek een uitgebreide (foto-)reportage in De Gentenaar en Het Nieuwsblad van Koens optreden op 21 juli. (Met dank aan Jan Claeys en Jan Vens)

Koen Crucke bezingt muzikale liefde in nieuwe single!
Hij is er! De nieuwe zomersingle van Koen werd zopas uitgebracht. (klik op 'lees meer')
Koen Crucke in Zomeropera 'Don Pasquale' te Alden-Biesen!
Koen Crucke heeft een succesvolle (uitverkochte) reeks voorstellingen achter de rug in de beroemde (komische) Opera 'Don Pasquale'. Er ewerden maar liefst 23 voorstellingen gebracht in het prachtige kader van het Kasteeldomein te Alden-Biesen. (klik op 'lees meer')
Van Gils & Gasten Koen was dinsdag praatgast bij Van Gils & Gasten op één. Hij had het uiteraard over zijn nieuw boek.
DEN HAANE GIE ZIT IN OES HERTE
Er is een nieuwe versie van "Het Dorp" van Sonneveld gemaakt. Het gaat over een West-Vlaamse tekst die vertelt hoe goed het is om in De Haan aan Zee te wonen. Op initiatief van Ingmar Lebbe en met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen wordt een bijzonder project opgestart. Wij gaan met zijn allen een thuis bouwen voor geestelijk mindervalide volwassenen. Omdat dit gigantisch veel geld kost maakten wij onder andere deze single, die met steun van heel veel mensen kon gereleased worden in de week voor het Paasverlof. Het plaatje was overal in de streek te koop en er zijn ondertussen duizend exemplaren van verkocht. Hert vooropgezette doel is dus bereikt! Voor alle info omtrent dit doel: www.nesteling.be
Koens Vriendenclub
Koen stuurt af en toe een brief naar diegenen die zich zijn vrienden noemen. Het is geen fanclub maar eerder een vriendenkring die bestaat uit een harde kern dames en heren die regelmatig terug te vinden zijn op concerten en evenementen met Koen. Mocht u interesse hebben om deel uit te maken van deze groep, stuur dan een mail naar info@koencrucke.be met vermelding van uw adres, zodat wij u op onze mailinglist kunnen plaatsen.
GENTENAARS IN DE HAAN
Gentenaars die in De Haan wonen en zin hebben om af en toe met z'n allen bij te praten, een wandeling te maken, een evenement bij te wonen of nog meer leuke dingen te doen kunnen zich melden op dit adres: Gentenaars@koencrucke.be
KOEN IN PARIJS
Koen ging voor het weekblad Story een bezoek brengen aan Parijs en het graf van Edith Piaf.
Opmerkelijk citaat!

Glenn Casale, de Amerikaanse regisseur die de musical 'Beauty and the Beast' ook in Vlaanderen en Nederland superviseerde zei in een interview met de krant De Standaard: "Ik ben erg te spreken over de Vlaamse cast. Jan Schepens is een geweldig acteur, een grote meerwaarde voor de productie. Koen Crucke is de beste vader die we al ooit gehad hebben, Amerika inbegrepen! Zo warm en ontroerend. Hij zal de toeschouwers tot tranen toe bewegen."

Interview met de Amerikaanse regisseur Glenn Casale n.a.v. de musicalproductie 'Beauty and the Beast' in Vlaanderen (20 januari '07 t.e.m. 29 april '07) Uit 'De Standaard' van 18 januari 2007.

Operaboek Koen Crucke verscheen in Korea!
De Ooooh! van Opera, het operaboek voor kinderen van de hand van Koen Crucke en Ingrid Goddon is op de Koreaanse markt in boek en e-vorm uitgebracht. Dit bericht vernam het management van Koen Crucke van Uitgeverij De Eenhoorn. (klik op 'lees meer')
Volg Koen op twitter!

Vanaf nu kan je Koen ook volgen op twitter. Log je in (www.twitter.com) en volg Koen via http://twitter.com/koen_Crucke.

 
Koen Crucke op facebook!
Koen kan je al enige tijd terugvinden op facebook. Breng zeker een bezoekje aan deze pagina.
Koen Crucke zegt NEEN tegen bont!
Samen met hun bekende campagnesupporters wil GAIA de mensen bewust maken van het dierenleed voor bont dat minder opvallend verwerkt is in de kraag of de mouwen van jassen. De bontindustrie probeert te verleiden met kleding die slechts gedeeltelijk uit bont vervaardigd is. Mensen slaan daar minder acht op, of beseffen niet dat ze op die manier nog echt bont dragen. Maar ook dat bont teert op dierenleed en kost dierenlevens.Meer info en alle affiches op www.gaia.be

Klik op 'lees meer' en ontdek enkele reportages van kranten en tv.
Standaard boekhandel Mariakerke
Stefan, zoon van Koen Crucke, heeft bijna vijf jaar geleden een nieuw filiaal van Standaard Boekhandel geopend in Mariakerke bij Gent. De zaak is van maandag t.e.m. zaterdag open van 7.30u tot 18u. Er is een zeer ruime keuze aan boeken, dag- en weekbladen, strips, dvd's en cd's, wenskaarten en cadeauboxen. Dus beslist de moeite waard om eens langs te gaan!
Standaard Boekhandel Mariakerke, Brugsesteenweg 537, 9030 Mariakerke - sb.mariakerke@standaardboekhandel.be of tel. 09/375.28.22.
Boekingen Koen Crucke Heeft u als organisator of culturele instelling vragen omtrent boekingen van Koen, neem gerust contact met ons op via info@koencrucke.be
Telefonisch via 0475/54 12 74

19 items found   |    << prev   next >>

Info
< december 2017 >
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
     0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31